Taaltraining Nederlands

Wilt u beter Nederlands leren spreken, begrijpen schrijven en lezen?Dan is een Taaltraining Nederlands van Danner & Danner iets voor u.


Danner & Danner geeft de lessen in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers. U krijgt les van professionals die alles weten op het gebied van Nederlands als Tweede Taal (NT2)  .


Wilt u uw taalniveau verbeteren omdat u op zoek bent naar een (andere) baan? Wilt u beter kunnen communiceren met uw Nederlandse vrienden, buren of de Nederlandse instanties? Danner & Danner richt de taalcursus zo in dat die van toepassing is op uw situatie en wensen. U bepaalt zelf hoe hoog  u de lat wilt leggen. Klik hier om het schema CEF voor de taalniveaus te bekijken en bepaal op welk niveau u de taal wilt leren beheersen. 


Danner & Danner wil graag precies weten wat uw startniveau is wat betreft uw taalvaardigheid. Daarom nemen we eerst een taal-/leertoets af. De resultaten van de toets wijzen uit hoeveel lesuren u nodig hebt om het doelniveau te bereiken.


De resultaten van de toets worden verwerkt in een offerte waarin precies staat hoeveel de cursus gaat kosten, hoe lang de cursus gaat duren en waar en wanneer u les heeft. Als u akkoord bent met ons voorstel kunt u starten met de lessen!


Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een taal-/leertoets? Bel ons kantoor op nummer:


085 - 800 5000


of klik hier en stuur ons een e-mail


-o-


Terug naar de startpagina.


  1. DANNER & DANNER

  2. NOORDERWEG 68

  3. 1221 AB HILVERSUM

  1. TEL.: 085 - 800 5000