Alfabetisering

Wilt u leren lezen en schrijven in de Nederlandse taal? Wilt u het alfabet leren beheersen en korte zinnen leren lezen en schrijven? Doe dan de cursus alfabetisering bij Danner & Danner.


Danner & Danner geeft de lessen in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers. U krijgt les van professionals die alles van alfabetisering weten zodat u op eigen tempo en onder goede begeleiding toewerkt naar Nt2-niveau A1 ! 


Hoe werkt het?

Aan een cursus alfabetisering zijn natuurlijk kosten verbonden. Maken de alfabetiseringslessen onderdeel uit van uw inburgering? Dan besluit u eerst of u de kosten zelf wilt betalen of dat u, als u daarvoor in aanmerking komt, een lening aanvraagt bij DUO. Wij kunnen u helpen met het aanvragen van de lening middels het aanvraagformulier van DUO. Binnen enkele weken krijgt u antwoord van de DUO of u in aanmerking komt voor een lening en wat voor u de voorwaarden zijn.


Danner & Danner wil graag precies weten wat uw startniveau is wat betreft uw taalvaardigheid. Daarom nemen we eerst een taal-/leertoets af. De resultaten van de toets wijzen uit hoeveel lesuren u nodig hebt om het NT2 niveau A1- te behalen. De resultaten van de toets worden verwerkt in een offerte waarin precies staat hoeveel de cursus gaat kosten, hoe lang de cursus gaat duren en waar en wanneer u les heeft. Als u akkoord bent met ons voorstel kunt u starten met de lessen!


Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een taal-/leertoets? Bel ons kantoor op nummer:


085 - 800 5000


of klik hier en stuur ons een e-mail


-o-


Terug naar de startpagina.


  1. DANNER & DANNER

  2. NOORDERWEG 68

  3. 1221 AB HILVERSUM

  1. TEL.: 085 - 800 5000