Inburgering

Wilt u het inburgeringsdiploma halen? Doe dan de cursus Inburgeren bij Danner & Danner.


Danner & Danner geeft de lessen in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers. U krijgt les van professionals die alles van het inburgeringsexamen weten zodat u goed voorbereid en ontspannen aan de examens deelneemt! 


Hoe werkt het?

Aan een cursus inburgering zijn natuurlijk kosten verbonden. Eerst besluit u of u de kosten zelf wilt betalen of dat u, als u daarvoor in aanmerking komt, een lening aanvraagt bij DUO. Wij kunnen u helpen met het aanvragen van de lening middels het aanvraagformulier van DUO. Binnen enkele weken krijgt u antwoord van de DUO of u in aanmerking komt voor een lening en wat voor u de voorwaarden zijn.


Danner & Danner wil graag precies weten wat uw startniveau is wat betreft uw taalvaardigheid en uw kennis van de Nederlandse samenleving. Daarom nemen we eerst een taal-/leertoets af. De resultaten van de toets wijzen uit hoeveel lesuren u nodig hebt om het examenniveau te behalen.


De resultaten van de toets worden verwerkt in een offerte waarin precies staat hoeveel de cursus gaat kosten, hoe lang de cursus gaat duren en waar en wanneer u les heeft. Als u akkoord bent met ons voorstel kunt u starten met de lessen!


Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een taal-/leertoets? Bel ons kantoor op nummer:


085 - 800 5000


of klik hier en stuur ons een e-mail


-o-


Terug naar de startpagina.


  1. DANNER & DANNER

  2. NOORDERWEG 68

  3. 1221 AB HILVERSUM

  1. TEL.: 085 - 800 5000